Családi bográcsolás PDF Nyomtatás E-mail
2012. október 29. hétfő, 21:46

Negyedikes osztálykirándulásunkon merült fel az ötlet, hogy hogyan tudnánk Rózsa néninek emlékezetesen megköszönni a négy éves munkáját.

Szüleink segítségével a Bika tónál rendeztünk egy bográcsolós zenés délutánt.

A tóhoz Bobál Iviék lovaskocsiján nagy jókedvvel indultunk, majd kiérve megkezdődött a főzés, és a szüleink által készített finomabbnál finomabb sütik elfogyasztása. Míg a szülők főztek, addig mi Rózsa nénivel többször körbejártuk a tavat. Közben voltak, akik fociztak a tisztáson, majd amikor elkészült a babgulyás, mindenki jóízűen vacsorázott.Tóth Csaba apuka, Oláh apuka és egy meghívott zenész szolgáltatta nekünk az élő zenét. Úgy éreztük mi gyerekek is, szüleink is, Rózsa néni is és a meghívott tanárok is egyaránt jól érezték magukat, ezért rögtön fel is merült az újabb ötlet, hogy Sándor Attila tanár úr részére is kellene egy ismerkedési délutánt tartani mindjárt év elején.

Nagyon örültünk, hogy szinte minden család támogatta az ötletet, így szeptember első péntekén újra nekivágtunk lovaskocsival, most a Szent András domb alatti résznek. Ebédre a Barta család lángost sütött, amit mindenki magának ízesített, majd délután paprikáskrumpli főtt a bográcsokban. Természetesen most is voltak nagyon finom sütik, üdítők, és amíg készültek az ételek, mi Attila tanár úrral és Rózsa nénivel számháborúztunk, amit a fiúk csapata nyert. Ismét volt élő zene, amire táncoltunk és énekeltünk. Reméljük mindenki nagyon jól érezte magát, és még sok ilyen együtt töltött kellemes délutánunk lesz.

Szűcs Viktória

 

Naptár

<<  Július 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Keresés

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!