Kistérségi sportverseny PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 25. csütörtök, 00:00

Az Aszódi Kistérség általános iskolái (Domony, Kartal, Iklad, Tura, Galgahévíz, Hévízgyörk, Bag, Galgamácsa és Aszód) között zajló Kistérségi Vetélkedő Sorozat játékos sportversenyére február 25-én került sor az aszódi Csengey Gusztáv Általános Iskola tornatermében.

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolát az alsó tagozatos diákok válogatottja képviselte. A bajnokságon szereplő 9 csapatnak nyolc különböző sorversenyen kellett bizonyítani a felkészültségüket. A csapatok 12 játékosa labdahordásban és vezetésben, pókjárásban, bukfencben, szekrényugrásban, kúszásban és más hasonló ügyességi feladatokban tehette próbára képességeit és összeszokottságát. Az első 4 sorverseny időmérő jellegű volt, tehát gyakorlatilag – meglehetősen furcsa és szubjektív módon – már a bajnokság félidejében eldőlt az éremszerzők kiléte.

A galgahévízi ifjoncok nem foglalkoztak ezzel a rendezési „csavarral”, hanem végighajrázva a versenyt, megszerezték az 5. helyezést. Az elért eredmény kimagaslónak számít, hiszen a legkisebb létszámú iskola tagjai a mezőny felét maguk mögé utasították, köztük olyan csapatokat is, akik a tavalyi évben előttük teljesítettek. A csapat tagjaira és Balla Timi felkészítő tanárnőre méltán lehet büszke a település apraja-nagyja. A versenyzőknek ezúton is gratulálunk, névsoruk a következő: Vladár Gitta, Barta Máté Zsombor, Gregus Napsugár, Hajdú Dániel, Tóth-Miklós Ágoston, Braun Ádám, Lázár Dalma, Mészáros Dorottya, Sipőcz György László, Szádoczki Gergő, Benke Roland, Dolányi Martin, Fási Víta, Kosik Blanka, Bakk Zsófia, Nemes Bálint és Kolesza Nóra.
Részt vett a felkészülésben, de betegség miatt sajnos csak a kispadról szurkolhatott: Lukács Laura és Danyi Anna Lili.

Külön köszönet a szállításban és a lelkesítésben is szerepet vállaló Szülőknek.

F. T.

 

Naptár

<<  Július 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Keresés

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!