Díjátadó ünnepség PDF Nyomtatás E-mail
2011. január 23. vasárnap, 00:00

Január 23-án a galgahévízi Művelődési Házban - im­már hagyományosan - került sor a Magyar Sporttu­risztikai Szövetség éves díjátadó ünnepségére. Ez­úttal is számos sikert értek el a GALGA TERMÉ­SZETBARÁT EGYESÜLET színeiben induló versenyzőink. A díjátadón részt vett az MSTSZ elnök­sége, Siményi Miklós elnök vezetésével. Községün­ket Vanó András polgármester képviselte, de jelen voltak egyesületünk tisztségviselői is. És akkor következzék a sikerlista:

Gyermek kategóriában:

csapat aranyérem, a fiúknál első Tolnai Benjámin Pál, második Gregus Mózes Bence, harmadik Matejka Gergely, lányoknál Hóka Melinda máso­dik, Ambrus Ágnes ötödik.

Turista kategóriában:

csapat ezüstérem, férfi ifjúságiban teljes siker: Mészáros Ádám és a színeinkben induló bp.-i Kührner Ádám holtversenyes aranyérmes, Tóth István Krisztofer bronzérmes. A csapat tagja volt még Szél Anita is.

Az NB I.-nek számító kategóriában csapatunkat "idegen légiósok" képviselték.

Csapatban egy ponttal lemaradva érték el a máso­dik helyet. Férfi felnőttben Vincze Attila második, Kovács Dániel Márton harmadik, férfi seniorban Kulcsár József ötödik. Míg a két női versenyzőnk aranyérmes! Kiss Daniella ifjúsági, míg Maszlik Brigitta felnőtt kategóriában nyert.

Gratulálunk minden versenyzőnek!

Az eredményhirdetést állófogadás követte, ahol a messziről jött túrázók megbeszélték az élményeiket, és az új versenyévad futamait elemezték. Reméljük, versenyzőink hasonló sikerrel zárják az idei évet is! Ezúttal szeretném jelezni, hogy a IX. GALGA tú­ránkat április másodikán rendezzük, ahová minden­kit szeretettel várunk. Másnap pedig a BIKA Maraton résztávjai következnek.

Várjuk támogatók, szponzorok jelentkezését is, mert egyedül nem megy!

Vígh - Tarsonyi László a Galga T.E. elnöke

 

Naptár

<<  Július 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Keresés

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!