Kistérségi váltóverseny PDF Nyomtatás E-mail
2011. február 24. csütörtök, 00:00

Hűvös, borongós délután indult kis csapatunk Aszódra, hogy megméresse magát a Csengey iskola ál­tal rendezett váltóversenyen. A versenyzőket Boda János iskolaigazgató és Sztán István Aszód polgár­mestere köszöntötte, aki a Kistérség elnökeként is szólt a gyerekekhez. A versenysorozatban részt vevő tizenegy iskola közül kilencnek a csapata sorakozott fel.

A váltóverseny három pályán folyt, mi a hetes sor­számot húzva a harmadik körben indultunk. Összesen nyolcféle feladatot kellett teljesíteni, melyek között nyusziugrás, labdavezetéses váltó és szekrényugrás is szerepelt. A gyerekekkel január óta készültünk az erő­próbára, újra és újra megnéztük, melyik feladatot, ho­gyan lehetne gyorsabban, ügyesebben elvégezni.

A szülők és a tanár nénik nagy szurkolása közepette, nagy örömünkre, az első négy feladat idői alapján be­jutottunk a legjobb három közé, ahol a másik négy fel­adatsor teljesítése után, Túrát és Aszódot követve, a harmadik helyen zártuk a vetélkedést! Nagy örömmel „hajtottunk fejet" a bronzéremnek, és büszkén emel­tük magasba a kupát.

Szép volt gyerekek!

Az „energiafogyasztó" nap után jól esett elmesélni az itthon maradottaknak élményeinket, megsimogatni az elfáradt tagjainkat.

A verseny résztvevői:
Sára Boglárka, Braun Réka, Gregus Milán 2.o., Danyi Anna, Oláh Melinda, Gregus Napsugár, Ballá Botond, Hajdú Dániel, Seres Adrián, Stefán Kristóf, Tóth-Miklós Ágoston 3.o., Lázár Dalma, Lukács Lau­ra, Mészáros Dorottya, Vladár Gitta, Braun Ádám, Sipőcz György, Szádoczki Gergő 4.o-os tanulók. A fel­készülésben részt vettek, de a versenyen betegség mi­att nem lehettek ott: Hajdú Csenge 2.o. és Barta Máté Zsombor 3. osztályos tanulók.

Nagy köszönet a szülőknek, akik a szállításban és szurkolásban segítettek: Lázár Dalma, Szádoczki Gergő, Braun Réka és Ádám, Tóth-Miklós Ágoston, Sára Boglárka, Seres Adrián, Mészáros Dorka és Gregus Sugi családjának.

Köszönöm Vandornyikné Sára Ilona igazgató asszonynak, hogy a felkészülésben, a szállításban, a gyere­kek buzdításában se­gítségemre volt.

Hajrá Galgahévíz!

Balla Tímea

felkészítő pedagógus

 

Naptár

<<  Július 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Keresés

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!